Саша Богдан

Саша Богдан

Излез
Books

Излез

Не знаат како се нашле во собата, зошто се заклучени таму и како е направена таа чудна комбинација на луѓе со различни инвалидитети, но веднаш сфаќаат дека има траги насекаде околу нив и дека мора да ги здружат силите за да почнат да ги решаваат загатките ако сакаат некогаш да излезат.
2 min read
Новитет на саем за книги
Vesti

Новитет на саем за книги

Од 4 до 10 мај, во Арената „Борис Трајковски“, ќе се одржи Саемот на книгата под мотото „Мирисот на нова книга ја најавува пролетта“. Под слично мото, мирисот на новата книга на Саша Богдан најавува возбуда, напнатост, мистерија... Се гледаме на штандот на Сакам книги!
1 min read
Во џунглата од социјални медиуми ние сме мајмуни
Блог

Во џунглата од социјални медиуми ние сме мајмуни

Во светот на социјалните медиуми, каде што потребата од генерирање на содржина е значително поголема од генерирање на квалитет, стигнавме до степен кога се споделуваат вон здраворазумски содржини. Во раните денови на Фејсбук имаше една левтерна игра каде што играчите растеа зеленчук на фарма. Покрај секојдневното берење и наводнување, фармата
3 min read