Новитет на саем за книги

Од 4 до 10 мај, во Арената „Борис Трајковски“, ќе се одржи Саемот на книгата под мотото „Мирисот на нова книга ја најавува пролетта“. Под слично мото, мирисот на новата книга на Саша Богдан најавува возбуда, напнатост, мистерија...

Се гледаме на штандот на Сакам книги!

Photo by Kev Seto / Unsplash